Pages

fredag 8 april 2011

Kärlek ???

| |

Kärlek är nästan omöjligt att beskriva. Känslan och upplevelsen är olika för alla och kan ändras från gång till gång som man blir kär.
 Det finns många olika slags kärlek tror jag, Grejen med kärlek behöver inte vara till en annan person, du kan älska en hund eller katt precis lika mycket som en människa. Många älskar även sina barn, föräldrar och syskon väldigt mycket. För många är kärlek det de känner för en annan person.
För en del pirrar det i hela kroppen bara de tänker på personen de är kär i, några blir helt tokigt rusiga och varma, vissa blir mest nervösa och kallsvettas medan andra blir energiska lite att man känner sig som man har en bokstavssjukdom ;)  En del känner en underlig känsla i magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen i fråga medan andra känner allt detta på en gång.

Kärleken skiljer sig nog oxå på om den är besvarad. Är du lyckligt kär känner du dig oövervinnerlig, är du däremot olyckligt kär kan det kännas som om hela världen rasar samman och allt bara e skit.
Ibland är det svårt att veta om man verkligen är kär. Kanske är man förälskad,  eller bara lite intresserad eller kanske mest pilsk :P  Ena dagen kan du känna dig förälskad i en person för att nästa dag vara jätteförälskad i en annan, och hur jobbigt e inte det då? Är det kärlek man känner då???

Många tycker att kärlek är först när man känner varandra väl och accepterar varandras bra och dåliga sidor medan andra tror på kärlek vid första ögonkastet. Vad som är kärlek eller inte kan bara du själv avgöra. Kärleken är upp till var och en och ingen har rätt att säga att det ska vara på det ena eller andra sättet.



0 kommentarer:

go-top

Skicka en kommentar

My Playlist

Labels

Bloggintresserade

Fröken Frost

Labels

Labels

Använder Blogger.
 
 

Bloggen om Tokjohanna | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top